Revista Newsbomb – Mars 2022

500 L

Në numrin e shtatë të revistës do të gjeni:

  • Grinta prej Grifshe e Gridës
  • Grida Duma tregon për ndarjen nga Lulzim Basha pas 11 vitesh bashkëpunimi
  • Miliona euro në vit, gjithçka privatit, qeveria heq dorë nga kontrolli i naftës
  • HUBMËSI, Si u fundos anija e Lulzim Bashës, 17 vite pas aktivizimit në politikë
  • Sulmi mbi Ukrainë dhe dora e zgjatur e Putinit
  • “Tsunami” i çmimeve, protestat, çudia që zgjati vetëm 3 ditë
  • Një histori diktature, Ernesti dhe Carla dashuria që shqetësoi regjimin
  • 25 vjet nga Tragjedia  Otranto, “Titaniku i të varfërve”
  • Tinka Kurti, “Zoja e Randë” e kinematografisë shqiptare

 

Kategori: