Revista Newsbomb -Korrik 2023

500 L

Në numrin e njëzet e tre të Revistës Newsbomb.al do të mund të lexoni këto tituj:

Aldor Nini – Akromakthi i medias e këngëtarëve në aksion: Si abuzon me kompaninë gjermane, emigranti me leje qëndrimi në Tiranë

LEKU është mbret/ Zhvlerësohet monedha europiane. Forcimi i lekut pasuron qeverinë e grosistët, por po varfëron shqiptarët. Çmimet nuk bien

Falimenton Universiteti i Korçës…në fund e shpëton Niko Peleshi. Hapet Kutia e Pandorës për arsimin universitar që po trondit edhe politikën

Personazh/ Njihuni me Mark Palnikaj, inxhinieri që në mënyrë autodidakt po “zhvarros” arkivat e Vatikanit për Shqipërinë dhe Kosovën

Në 30 vjet tranzicion, 4 presidentë amerikanë vizituan Shqipërinë. Si është pasqyruar në shtypin e kohës qëndrimi i tyre në vendin e shqiponjave

Gjeneral Telini, vrasja në tokën greke e italianit që po ndante kufijtë pas konferencës së Londrës e i la Shqipërisë 12 fshatra dropullitë

Rikthimi në skenë i Adhurim Demirit, këngëtarit me brengat e panjohura, pengjet dhe këngët që nuk do vdesin kurrë!

Luna Djarmati, 12 vjeçarja e medaljeve të ujit tregon sekretin e të qenurit përherë e para!

Kategori: